Activiteiten Kalender

Een overzicht van activiteiten, rondom Zwembad Beekhuizen met thema’s als :

Natuur, Excursies, Rondleidingen, Vrijwilligers participatie, duurzaamheid, 0-energie, kunst en cultuur.

Per activiteit is het mogeijk om je te laten informeren en via de geboden informatie en via de daar geplaatste link en emailadressen kun je je wellicht in schrijven voor activiteiten zolang er voldoende plaats is. Bij een volgeplande activiteit zal dit ook kenbaar gemaakt worden.

Welkom op ons terrein, en leuk dat jullie interesse hebben.

mrt
2
za
Badgasten Beekhuizen @ Zwembad Beekhuizen Pomphuis
mrt 2 @ 3:00 pm

Badgasten !

Heel veel mensen uit de regio hebben hier gezwommen tussen 1955 en 1988. Die geschiedenis willen we graag belichten door middel van een foto-expositie. Heeft u een foto, zoals bijvoorbeeld hierboven, die op Zwembad Beekhuizen is genomen dan zouden we daar graag een digitale kopie van ontvangen. Ook de verhalen achter uw ingezonden foto(‘s) zijn daarbij welkom.

Heeft u niet de mogelijkheid om die foto(‘s) in te scannen dan doen we dat graag voor u. Uw bijdrage en/of vragen kunt u verzenden naar: badgasten.beekhuizen@gmail.com

 

# Uw ingezonden foto’s en verhalen worden alleen gebruikt voor deze expositie(s) op Zwembad Beekhuizen en worden niet gedeeld met derden en niet gebruikt voor andere doeleinden. Na de expositie worden de foto’s gearchiveerd.