Muziek bij de Buren

Wanneer:
10/12/2017 @ 8:00 am – 11:00 pm
2017-12-10T08:00:00+01:00
2017-12-10T23:00:00+01:00
Waar:
Pomphuis Zwembad Beekhuizen
Beekhuizenseweg 93
6881 Velp
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Muziekbijdeburen
onbekend

Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 10 december 2017 veranderen huiskamers in Arnhem en minimaal 14 andere steden  in intieme podia. Hier kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten.

Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners.
In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats.

Zwembad Beekhuizen en haar bewoners hebben het voormalige Pomphuis van het zwembad ter beschikking gesteld als locatie voor dit evenement. Het pand is een primitieve en industriele plek Er wordt hier nog volop gewerkt tegen het verval. Het doel van Zwembad Beekhuizen is om van het voormalige Pomphuis een multifunctionele ruimte te maken voor activiteiten die passen binnen de doelstelling: Natuur en cultuur. Wij hopen hier nog veel activiteiten te kunnen organiseren en “muziek bij de buren” is in die zin de 1e gebruiker van deze locatie en het 1e evenemet dat hier georganiseerd gaat worden.

De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken. De plekken zijn echter beperkt. Op dit moment is inschrijven wellicht nog niet mogelijk via de website van Muziek bij de buren. maar daar wordt aan gewerkt.

De band die zal spelen op de locatie Zwembad Beekhuizen is: BalkanLab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.